Σεμινάριο "Αφιέρωμα στο κουλούρι Θεσσαλονίκης" | Κερατσίνι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Μαΐου το σεμινάριο "Αφιέρωμα στο κουλούρι Θεσσαλονίκης" που διοργάνωσε η Μύλοι Λούλη στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας στο Κερατσίνι.

Το κουλούρι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού φούρνου, καθώς πρόκειται για ένα αγαπημένο αρτοποίημα που γίνεται καθημερινά ανάρπαστο.

Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν τόσο η κλασική, αγαπημένη συνταγή όσο και 6 ακόμα ιδιαίτερες παραλλαγές της, από τους τεχνικούς της εταιρείας κ. Λάμπρου και κ. Fricker.