Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Άλευρα Πολυτελείας

Κρουασάν

Αλεύρι Κατ Π από μαλακό σιτάρι

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αλεύρι πολυτελείας από μαλακά σιτάρια, ειδικό για την παραγωγή κρουασάν

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

  • Το ιδανικότερο αλεύρι για τη παραγωγή κρουασάν
  • Κατάλληλο για τη παραγωγή προστοφαρισμένου και κατεψυγμένου κρουασάν
  • Πολύ μεγάλη ελαστικότητα
  • Μεγάλη αντοχή στη μηχανική καταπόνηση κατά τη διαδικασία παραγωγής
  • Παράγει δυνατές ζύμες ικανές να αντέχουν μεγάλα ποσοστά λιπαρών και ζάχαρης
  • Ιδανικό και για τη παραγωγή παρεμφερών εκλεκτών αρτοσκευασμάτων

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

  • Σταθερότητα και ποιότητα τελικών προϊόντων
  • Πολύ καλή κυψέλωση και όγκος τελικών προϊόντων
  • Ιδανικό για κατεψυγμένα προϊόντα
  • Διατηρησιμότητα τελικών προϊόντων

ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  1. Γαλλικό κρουασάν
  2. Κρουασανοειδή
  3. Μπριός
  4. Δανέζικα
  5. Βιενέζικα αρτοσκευάσματα
  6. Ντόνατς
  7. Πανετόνε