Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
pizza classico

Tipo 00 Classico

Αλεύρι κατηγορίας Π από μαλακό σιτάρι

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αλεύρι τύπου 00 για Pizza, από μαλακά σιτάρια πολυτελείας

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

  • Καλή απορρόφηση σε νερό
  • Πολύ καλή ελαστικότητα και αντοχή ζύμης
  • Ιδανικό για αργή ωρίμανση (ψυγείο)
  • Ιδανικό για παραγωγή ζύμης που θα ψηθεί τόσο σε ξυλόφουρνο (υψηλή θερμοκρασία) όσο και σε συμβατικούς φούρνους
  • Πολύ καλή εμφάνιση και γεύση τελικού προϊόντος
  • Ιδανικό και για παρασκευές που απαιτούν χρήση προζυμιού

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

  • Εύκολο στη χρήση
  • Εξοικονόμηση κόστους (καλή απορρόφηση σε νερό)
  • Σταθερότητα στην παραγωγική διαδικασία

ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  1. Pizza
  2. Calzone
  3. Πεϊνιρλί