Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Είμαστε οι άνθρωποι μας!

Είμαστε οι άνθρωποι μας!

Ως μια από τις μακροβιότερες ελληνικές επιχειρήσεις στον κλάδο της αρτοποιίας και έχοντας εφαρμόσει καινοτόμες μεθόδους που απλώνονται μέχρι και στην παρουσία μας στα ψηφιακά μέσα, θα θέλαμε να σας συστήσουμε τους ανθρώπους που καθημερινά μας κάνουν περήφανους, την τεχνική μας ομάδα. 

Η εταιρεία Μύλοι Λούλη σε συνέχεια της πορείας των 6 προηγούμενων γενεών και στην προσπάθεια της να βελτιώνεται συνεχώς, πλαισιώνεται από ένα άρτιο καταρτισμένο προσωπικό. Οι άνθρωποι αυτοί, ενδυναμώνουν το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας και αποτελούν τον πυρήνα της ομάδας  μας. Πάμε να τους γνωρίσουμε.

Ξεκινάμε από τον Otto-Otman Fricker, τον Τεχνικό Σύμβουλο της ομάδας μας στη Loulis Food Ingredients, των δέκα τελευταίων χρόνων. Γεννημένος στη Γερμανία τον Νοέμβριο του 1961, σπούδασε αρτοποιία, και συνέχισε σπουδάζοντας ζαχαροπλαστική στην Ελβετία. Έχοντας ταξιδέψει αρκετά, επέστρεψε πίσω στη Γερμανία όπου απέκτησε το πτυχίο MEISTERBRIEF, με παγκόσμια αναγνώριση ως Bachelor Diplom αλλά και τον τίτλο του Master Baker, δυσεύρετο στην ελληνική αγορά. Έπειτα εργάστηκε στο Hilzigen της Γερμανίας ως Γενικός Διευθυντής στη βιομηχανία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, ενώ το 1993 στη Θεσσαλονίκη ως διευθυντής Παραγωγής στη βιομηχανία Cibus. Από το 2002 αποτελεί εκπαιδευτικό μέλος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διδάσκοντας την τέχνη της αρτοποιίας.

Ξεκινάμε από τον Otto-Otman Fricker, γεννημένο στη Γερμανία το 1961 είναι ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας στη Loulis Food Ingredients, των δέκα τελευταίων χρόνων. Με σπουδές πάνω στην Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική σε Γερμανία και Ελβετία, διαθέτει το δυσεύρετο στην ελληνική αγορά και παγκόσμιας αναγνώρισης τίτλο του Master Baker. Έχει εργαστεί ως  Γενικός Διευθυντής αλλά και Διευθυντής Παραγωγής όλα αυτά τα χρόνια στη βιομηχανία της Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας και διδάσκει στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 από το 2002.

Otmar Fricker

Στη συνέχεια, ο τεχνικός σύμβουλος αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής της Loulis Food Ingredients, των τελευταίων 7 χρόνων, ο Δημήτρης Φραγκογιάννης. Γεννημένος στην Αθήνα το 1988, αποφοίτησε από τη σχολή Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής Γαλατσίου και συνέχισε τις σπουδές του στην Ιταλία, πάνω στην Αρτοποιία, Ζαχαροπλαστική και το Παγωτό. Στα πρώτα του βήματα εργάστηκε σε ζαχαροπλαστείο και λίγο αργότερα στη διοίκηση αρτοζαχαροπλαστείου σε ξενοδοχείο της Σμύρνης. Συνέχισε να εργάζεται σε καταστήματα του κλάδου ενώ ταυτόχρονα εμπλούτιζε τις γνώσεις του παρακολουθώντας σεμινάρια από τη «Μύλοι Λούλη» σε Ισπανία, Αγγλία και Γαλλία.

 

Ο Δημήτρης Φραγκογιάννης στο ρόλο του τεχνικού συμβούλου της Loulis Food Ingredients εδώ και 7 χρόνια, είναι γεννημένος στην Αθήνα το 1988. Έχοντας σπουδάσει Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική και Παγωτό σε Ελλάδα και Ιταλία, εργάστηκε σε καταστήματα του κλάδου και στη διοικητική θέση σε αρτοζαχαροπλαστείο σε ξενοδοχείο της Σμύρνης. Με τη «Μύλοι Λούλη» παρακολούθησε σεμινάρια σε Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του. 

pandolce

Επίσης σε ρόλο τεχνικού συμβούλου της Loulis Food Ingredients από το 2009 βρίσκεται ο Κώστας Γεωργακόπουλος. Γεννημένος στο Βόλο το 1981, σπούδασε Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ της Θεσσαλονίκης, λίγο αργότερα στη σχολή Ο.Τ.Ε.Κ., ενώ το 2008 έγινε μέλος της λέσχης αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, εργάστηκε ταυτόχρονα για 4 χρόνια ως βοηθός αρτοποιού στο Leone στη Θεσσαλονίκη, ως Executive Pastry Chef στο Mediterranean Palace το 2005 και το 2008 ως αρτοποιός στο κατάστημα Μέλι-Μέλι. Από το 2010 διδάσκει αρτοποιία και ζαχαροπλαστική στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Le Gourmet στο Βόλο ενώ διατηρεί και το δικό του αρτοζαχαροπλαστείο εκεί, την «Αρτογνωσία».

 

Ο Κώστας Γεωργακόπουλος επίσης σε ρόλο τεχνικού συμβούλου της Loulis Food Ingredients από το 2009, γεννήθηκε στο Βόλο το 1981 και σπούδασε Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική. Στη διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε ως βοηθός αρτοποιού για 4 χρόνια, ενώ λίγο αργότερα ως Executive Pastry και ως αρτοποιός σε καταστήματα. Έγινε μέλος της λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος, διατηρεί το δικό του ζαχαροπλαστείο την «Αρτογνωσία» και ταυτόχρονα διδάσκει ζαχαροπλαστική στη σχολή Le Gourmet στο Βόλο.

pandolce

 

Ο Βασίλης Κράστεφ γεννημένος το 1993 στη Λιβαδειά, σπούδασε Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ της Θεσσαλονίκης. Από το 2011 εργάστηκε ως βοηθός αρτοποιού, ενώ το 2013 ανέλαβε τη θέση του Α’ αρτοποιού στον ξυλόφουρνο II FOMO της Λιβαδειάς. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του το 2015  εργάστηκε ως υπεύθυνος στα ζαχαροπλαστεία ΕΣΤΙΑ και το 2017 ως υπεύθυνος εργοστασίου στα αρτοζαχαροπλαστεία Λεμονής στη Χαλκιδική.

pandolce

Γεννημένος στη Λιβαδειά το 1993 ο Βασίλης Κράστεφ, σπούδασε Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε ως υπεύθυνος σε ζαχαροπλαστεία και λίγο αργότερα ως βοηθός αρτοποιού αλλά και ως Α΄ αρτοποιός σε ξυλόφουρνο. Το 2017 εργάστηκε ως υπεύθυνος εργοστασίου στο αρτοζαχαροπλαστείο Λεμονής στη Χαλκιδική.

Στη Μύλοι Λούλη εδώ και 7 γενιές, στηρίζουμε πάντα τους επαγγελματίες του κλάδου, στοχεύοντας στη διαρκή εκπαίδευση, εξέλιξη και ενημέρωσή τους. Κάντε εγγραφή στο newsletter μας εδώ για να μαθαίνετε πρώτοι για χρήσιμα άρθρα, νέα του κλάδου και πληροφορίες για συνταγές και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν!