Στις 23 Ιανουαρίου του 2020 η εταιρεία Μύλοι Λούλη, σε συνεργασία με την Divine Foods, πραγματοποίησαν το Bakery Workshop στον χώρο «The cooking school Egypt» στο Κάιρο.
Στους 35 παρευρισκόμενους σεφ ξενοδοχείων παρουσιάστηκαν τεχνικές αρτοποίησης και τελικά προϊόντα παρασκευασμένα με τα άλευρα της Μύλοι Λούλη.
Σκοπός του σεμιναρίου ήταν να γνωρίσουν την ποικιλία αλεύρων της εταιρείας, καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.
Με την λήξη του σεμιναρίου όλοι οι παρευρισκόμενοι έλαβαν από μια επιβεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.