Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η αστυνομία βράβευσε τη Μύλοι Λούλη για τη δωρεά οχήματος 4×4
4x4

Η αστυνομία βράβευσε τη Μύλοι Λούλη για τη δωρεά οχήματος 4×4

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης της Μύλοι Λούλη, για την προσφορά ενός οχήματος 4x4 για τις ανάγκες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.).
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας κ. Νίκος Λούλης δήλωσε ότι οι «Μύλοι Λούλη» και η οικογένειά του ήταν πάντα δίπλα στην κοινωνία του Βόλου και της Μαγνησίας και προ της κρίσης αλλά και τα χρόνια της κρίσης. «Θεωρούμε καθήκον μας να στηρίζουμε τα σώματα ασφαλείας, την Αστυνομία, το Λιμενικό και την Πυροσβεστική καθώς παράγουν ένα έργο κάτω από αντίξοες συνθήκες και με περιορισμένους προϋπολογισμούς. Από τη στιγμή που μπορούμε και είμαστε σε θέση να στηρίξουμε τα σώματα ασφαλείας, το θεωρούμε προτεραιότητά μας και το πράττουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σημείωσε πως θεωρεί την εταιρεία ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας. «Μόνο εάν η κοινωνία έχει ευημερία θα μπορούμε και εμείς να αναπτυσσόμαστε. Το θεωρούμε καθήκον μας και η κοινωνική ευθύνη δεν είναι για μας απλά ένας τίτλος στο website μας, αλλά τρόπος ζωής σε ό,τι κάνουμε. Πέρα από εταιρείες είμαστε και άνθρωποι. Το να κοιμόμαστε πιο ασφαλείς είναι προς όφελος όλων».
Σε δηλώσεις του ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας κ. Βασίλης Καραΐσκος πρόσθεσε ότι αυτοκίνητο θα διατεθεί για τις ανάγκες κίνησης της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας που κινείται σε όλη την ηπειρωτική Μαγνησία με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο κ. Καραΐσκος σημείωσε ότι οι Μύλοι Λούλη στέκονται στο πλευρό της Ελληνικής Αστυνομίας για δεύτερη φορά καθώς πριν από τέσσερα χρόνια είχαν δωρίσει ακόμα ένα αυτοκίνητο.

«Η αστυνομία θα χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για να αισθανόμαστε ασφάλεια.  Θα πηγαίνουμε στα περιστατικά πιο γρήγορα και θα φτάνουμε ακόμα και το πιο απομακρυσμένο σημείο του νομού» πρόσθεσε.