Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χαιρετισμός

Χαιρετισμός

Σας καλωσορίζω στον διαδικτυακό τόπο της εταιρείας «Μύλοι Λούλη Α.Ε.».

Δεν είμαστε μόνο μια από τις μακροβιότερες ελληνικές εταιρείες με ιστορία από το 1782, αλλά είμαστε και από τους πιο παλιούς μύλους με παρουσία στο διαδίκτυο. Η σελίδα που επισκέπτεστε είναι η 3η κατά σειρά που δημιουργούμε τα τελευταία 10 χρόνια.

Στόχος είναι να σας προσφέρουμε ένα φιλικό και εύχρηστο χώρο όπου θα μπορέσετε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία μας αλλά και τη φιλοσοφία μας. Έχουμε προσπαθήσει να δώσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα ώστε ο επισκέπτης στην ιστοσελίδα μετά την επίσκεψή του να νιώθει πως μας έχει πραγματικά γνωρίσει.

Αυτή τη φορά δημιουργήσαμε για τους πελάτες μας έναν εύχρηστο μηχανισμό αναζήτησης συνταγών για όλες τις βασικές συνταγές που χρειάζεται ο σύγχρονος Έλληνας αρτοποιός, τοποθετώντας πάνω από 100 συνταγές στο site μας. Μέσα από αυτό το μηχανισμό οι πελάτες μας μπορούν εύκολα και γρήγορα να βρουν τα άλευρα που τους ενδιαφέρουν καθώς και συνταγές οι οποίες είναι γραμμένες από τους άριστους τεχνικούς αρτοποίησης της εταιρείας μας.

Τέλος, θέλω να αναφέρω πως η εταιρεία μας συνεχίζει δυναμικά την πορεία που διέγραψαν οι 6 προηγούμενες γενιές των προγόνων μου και κοιτάζει συνεχώς την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων της.

Θα ήταν χαρά μας, να μας στέλνατε τυχόν σχόλια ή παρατηρήσεις σχετικά με τον ιστότοπο μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου.

Σας καλωσορίζω για άλλη μια φορά στο νέο διαδικτυακό μας τόπο και σας εύχομαι καλή περιήγηση!

Με εκτίμηση,

Νίκος K. Λούλης