
Μείγμα Low GI Ευ Ζην
Μείγμα για αρτοσκευάσματα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Μείγμα για την παραγωγή ψωμιών και αρτοσκευασμάτων, υψηλής διατροφικής αξίας.
ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ
- Κατάλληλο για γλυκαιμική δίαιτα*
- Αποτελεί πηγή εδώδιμων ινών
- Εμπλουτισμένο (πηγή) με βιταμίνες της σειράς Β ( Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β9, Β12 ) και ιχνοστοιχεία (Fe, Ca, K, P).
- Β1 (Θειαμίνη) :Συμβάλει στην καλή λειτουργία του νευρικού και του πεπτικού συστήματος, βοηθάει στην ρύθμιση του μεταβολισμού, καθώς και στην υγεία του δέρματος.
- Β2( Ριβοφλαβίνη) : Συμβάλει στην καλή λειτουργία του νευρικού και του πεπτικού συστήματος, στην υγεία του δέρματος, υποστηρίζει την κυτταρική αναπτυξη, επίσης βοηθάει και στην ρύθμιση του μεταβολισμού.
- Β3 (Νιασίνη) :Συμβάλει στην καλή λειτουργία του νευρικού και του πεπτικού συστήματος, στην υγεία του δέρματος, υποστηρίζει την κυτταρική αναπτυξη, επίσης βοηθάει και στην ρύθμιση του μεταβολισμού.
- Β5 (Παντοθενικό οξύ) :Βοηθάει στην ρύθμιση του μεταβολισμού και στην ορμονοσύνθεση.
- Β6 (Πυριδοξίνη) : Συνεισφέρει στο ανοσοποιητικό σύστημα και στην ρύθμιση του μεταβολισμού.
- Β9 (Φολικό οξύ) :Bοηθάει στον κίνδυνο που υπάρχει στο να γεννηθούν παιδία με βλάβη στον εγκέφαλο η στον νωτιαίο μυελό.
- Β12 (Κυανοκοβαλαμίνη) :Είναι απαραίτητη για τον φυσιολογικό σχηματισμό των κυττάρων του αίματος, της φυσιολογικής λειτουργίας του νευρικού συστήματος και την ρύθμιση του μεταβολισμού.
- Fe (Σίδηρος) : Συμβάλει στον σχηματισμό του αίματος, και στην μεταφορά του οξυγόνου στον οργανισμό, βοηθάει το ανοσοποητικό συστημα και την φυσιολογική νοητική λειτουργία.
- Ca (Aσβέστιο) :Συμβάλει τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, των δοντιών και στη φυσιολογική λειτουργία των μυών.
- Κ (Κάλιο) :Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη διατήρηση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης,
- P (Φωσφορος) : Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, των δοντιών και στη φυσιολογική λειτουργία των κυτταρικών μεμβρανών.
ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
- Εύκολο στη παρασκευή και με μεγάλη διατηρησιμότητα