21/02/2022

Η Μύλοι Λούλη χρυσός χορηγός στα πρώτα Bakery Awards

Loulis Mills_Η Μύλοι Λούλη χρυσός χορηγός στα πρώτα Bakery Awards

Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, στο Radisson Blu Park Hotel, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Bakery Awards 2022 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS. Για 1η φορά στην Ελλάδα επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν προϊόντα, υπηρεσίες, καταστήματα και η βιομηχανία που σχετίζονται με την αρτοποιία. Στην Τελετή Απονομής, βραβεύτηκαν συνολικά 25 εταιρείες του κλάδου, για την καινοτομία και την ποιότητα, των προϊόντων ή των καταστημάτων τους.

Χορηγός στη τελετή απονομής των Bakery Awards 2022 ήταν η εταιρία μας Μύλοι Λούλη, που μετρά 2 αιώνες διαρκούς παρουσίας στην εγχώρια αγορά και ηγείται του κλάδου της αλευροβιομηχανίας στην Ελλάδα. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία μας, που βρεθήκαμε εκεί και στηρίξαμε αυτά τα βραβεία που έλαβαν χώρα για πρώτη φορά στην χώρα μας.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η πλειοψηφία των βραβευόμενων είναι πελάτες μας. Μια από τις στρατηγικές μας προτεραιότητες εδώ και 7 γενιές, είναι η εστίαση στον πελάτη και με όλες μας τις ενέργειες, αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα. Στηρίζουμε διαρκώς τις προσπάθειές τους, είμαστε δίπλα τους σε κάθε τους ανάγκη και κάθε μας κίνηση έχει ως σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών που τους παρέχουμε, για να μπορούν όλοι να είναι ανταγωνιστικοί σε μια αγορά που συνεχώς αλλάζει, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή.

Ο κ. Νίκος Λούλης πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, σε μια σύντομη δήλωσή του την βραδιά των βραβείων, ανέφερε ότι μια από τις διατροφικές τάσεις στις οποίες εστιάζει η εταιρεία, είναι η στροφή των καταναλωτών σε πιο υγιεινές συνήθειες «αντιμετωπίζοντας το φαγητό σαν μέσο πρόληψης, σαν το φάρμακο πριν το φάρμακο» συμπλήρωσε. «Ήμασταν από τις πρώτες εταιρείες που λανσάραμε προϊόντα σε αυτή την κατεύθυνση, όπως το ψωμί με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, προϊόντα χωρίς γλουτένη, ενώ πριν έξι μήνες λανσάραμε το νέο αλεύρι Πολύκαρπο για τους καταναλωτές. Τώρα λανσάρουμε στην αγορά τη νέα μας φαρίνα με πέντε δημητριακά, πάντα ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις».