17/05/2024

Masterclass στη Σχολή Αρτοποιίας από τον Γάλλο Σεφ Stéphane Ollivier

Loulis Mills_Masterclass στη Σχολή Αρτοποιίας από τον Γάλλο Σεφ Stéphane Ollivier

Η Loulis Food Ingredients διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ένα διήμερο Masterclass στην Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, με κεντρικό πρόσωπο το Γάλλο Chef Stéphane Ollivier. Οι επαγγελματίες που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να δουν μοναδικές τεχνικές από τον επιτυχημένο Chef Boulanger, εμπνευσμένες από τη γαλλική αρτοποίηση, καθώς και ιδιαίτερες συνταγές προσαρμοσμένες με άλευρα Μύλων Λούλη.