17/03/2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή των Μύλων Λούλη για ακόμη μια χρονιά στην έκθεση ΑΡΤΟΖΑ 2023!

Loulis Mills_Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή των Μύλων Λούλη για ακόμη μια χρονιά στην έκθεση ΑΡΤΟΖΑ 2023!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  και φέτος έκθεση ΑΡΤΟΖΑ στο Metropolitan Expo από τις 3-6 Μαρτίου. Η ΑΡΤΟΖΑ αποτελεί έκθεση σύμβολο για την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η ομάδα των Μύλων Λούλη, υποδεχόταν τους επισκέπτες, δίνοντάς τους την δυνατότητα να δοκιμάσουν μερικούς από τους βασικούς αλλά και πιο δυνατούς κωδικούς που διαθέτει η εταιρεία και στα τρία επαγγελματικά brands της (Μύλοι Λούλη, Kenfood & Kaizen).

Επιπρόσθετα άξιο αναφοράς είναι οι live παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης από τους τεχνικούς μας. Τα εναλλακτικά και πρωτοποριακά ψωμιά μας αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις του κοινού.

 Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θερμή και η επισκεψιμότητα του περιπτέρου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Σε κλίμα ζεστό, χαρούμενο και οικογενειακό το προσωπικό της εταιρείας βρέθηκε με τους πελάτες που κατέφθασαν από κάθε γωνιά της χώρας. Οι όμορφες συζητήσεις, τα αστεία και η καλή διάθεση ήταν, για άλλη μια φορά, ενδεικτικά του κλίματος που επικρατούσε στο εντυπωσιακό σε στυλ Boulanger περίπτερο της εταιρείας.