Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Νικόλαος Λούλης του Κωνσταντίνου, Πρόεδρος του Δ.Σ. - Εκτελεστικό Μέλος

Nikos Loulis

Γεννήθηκε το 1986 στον Βόλο. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης (Boston College) στο τμήμα Διοικήσεως Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στην λογιστική, κοστολόγηση και τον χρηματοοικονομικό τομέα. Έλαβε το πτυχίο του το 2008.
Από τον Αύγουστο του 2009 φοίτησε στην Ειδική Σχολή Τεχνικών Μύλων της Ελβετίας απ' όπου πήρε το δίπλωμά του τον Φεβρουάριο του 2010. Το 2018 ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) στο INSEAD.
Ομιλεί την Αγγλική και Γερμανική γλώσσα.

Νικόλαος Φωτόπουλος του Σπυρίδωνος, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό Μέλος

fotopoulos

Γεννήθηκε το 1960. Είναι απόφοιτος (1983) της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών Αθηνών και κάτοχος MBA από το Universitaet Mannheim της Γερμανίας (1986).
Το 1992 ανέλαβε τη θέση του Υπευθύνου Υποκαταστήματος Αθηνών στην εταιρεία «ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΣ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.» και το 1996 έγινε Οικονομικός Διευθυντής της ιδίας εταιρείας.
Από το 1999 μέχρι το 2004 διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.» (θυγατρικής της «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.»).

Κωνσταντίνος Δημόπουλος του Νικολάου, Μέλος Δ.Σ. - Εκτελεστικό Μέλος

Γεννήθηκε το 1929. Από το 1954 μέχρι το 1988 εργάστηκε στην εταιρεία «ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.» σε διάφορες θέσεις (1967-1974: Διευθυντής Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης, 1974-1982: Διευθυντής Πωλήσεων Αθηνών,1982-1988: Διευθυντής Πωλήσεων Αττικής).
Από το 1991 μέχρι το 2004 ήταν μέλος Δ.Σ. της «ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.» 

Καντίμ Αλ Νταρέι (Khadim Al Darei), Μέλος Δ.Σ. - Μη Εκτελεστικό Μέλος

Khadim

HE Khadim Abdulla Aldarei is the Vice Chairman of the Al Dahra  Agriculture. He has over 20 years of public and private sector experience and  has held senior positions within the UAE's diplomatic core, as well as managing  the public and private offices of senior members of the UAE Government and  Royal Family.
 

Γεώργιος Μουρελάτος του Αποστόλου , Μέλος Δ.Σ. - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ο Γ. Μουρελάτος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1954. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες στην Αθήνα. Στην διάρκεια της μέχρι σήμερα σταδιοδρομίας του  τόσο στον Τραπεζικό κλάδο όσο και σε αυτό των  Tροφίμων,  υπηρέτησε σε ανώτερες και ανώτατες θέσεις ευθύνης, όπως Προϊστάμενος Κεντρικού Λογιστηρίου Διοίκησης στον Τραπεζικό Τομέα, Γενικός Διευθυντής στους Μύλους Αγίου Γεωργίου καθώς και Γενικός Διευθυντής  του Ομίλου Εταιρειών Λούλη. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος-εσωτερικός συνεργάτης στη Eurobank.

Δρ. Ανδρέας Κουτούπης του Γεωργίου - Μέλος Δ.Σ., Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος

Ο Δρ. Ανδρέας Γ. Κουτούπης είναι Ορκωτός και Πιστοποιημένος Εσωτερικός Ελεγκτής, ιδρυτής και Πρόεδρος της εταιρείας KnR Governance, Risk, Compliance and Internal Audit Services με βασικό αντικείμενο την Παροχή Υπηρεσιών Εσωτερικού Ελέγχου και την Επιμόρφωση Στελεχών Επιχειρήσεων. Εργάστηκε ως Director – Επικεφαλής των Υπηρεσιών Εταιρικής Διακυβέρνησης, Συμμόρφωσης, Διαχείρισης Επιχειρηματικών Κινδύνων και Εσωτερικού Ελέγχου (Director) της εταιρείας Mazars, Greece για περισσότερα από 9 χρόνια. Επίσης, εργάστηκε ως Ανώτερος Διευθυντής (Senior Manager) στο τμήμα Παροχής Υπηρεσιών Εσωτερικού Ελέγχου της PricewaterhouseCoopers Ελλάδος για περισσότερα από δέκα χρόνια.