Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μέλη Επιτροπής Ελέγχου

Μέλη Επιτροπής Ελέγχου

Ανδρέας Κουτούπης του Γεωργίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου -  Ανεξάρτητο Τρίτο Πρόσωπο

Α. Κουτούπης

Ο Δρ. Ανδρέας Γ. Κουτούπης είναι Ορκωτός και Πιστοποιημένος Εσωτερικός Ελεγκτής, ιδρυτής και Πρόεδρος της εταιρείας KnR Governance, Risk, Compliance and Internal Audit Services με βασικό αντικείμενο την Παροχή Υπηρεσιών Εσωτερικού Ελέγχου και την Επιμόρφωση Στελεχών Επιχειρήσεων. Εργάστηκε ως Director – Επικεφαλής των Υπηρεσιών Εταιρικής Διακυβέρνησης, Συμμόρφωσης, Διαχείρισης Επιχειρηματικών Κινδύνων και Εσωτερικού Ελέγχου (Director) της εταιρείας Mazars, Greece για περισσότερα από 10 χρόνια. Επίσης, εργάστηκε ως Ανώτερος Διευθυντής (Senior Manager) στο τμήμα Παροχής Υπηρεσιών Εσωτερικού Ελέγχου της PricewaterhouseCoopers Ελλάδος για περισσότερα από δέκα χρόνια.
Έχει βραβευθεί με το Michael J. Barett Award από το Διεθνές Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών το 2005 και από Ιταλικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών το 2006 για την Διδακτορική του Διατριβή στην Εταιρική Διακυβέρνηση και τον Εσωτερικό Έλεγχο, ενώ έχει λάβει πλήθος ακόμη υποτροφιών και βραβείων για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική του δραστηριότητα.

Ελισάβετ Καπελάνου – Αλεξανδρή του Σπύρου, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου - Ανεξάρτητη Μη Εκτελεστική Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Ε. Καπελάνου

Η Ελισάβετ Καπελάνου – Αλεξανδρή είναι Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με Α.Μ. 10366.

Από της κτήσεως της ιδιότητος της δικηγόρου το έτος 1983 μέχρι και σήμερα, που είναι δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, ασκεί – παράλληλα με την δραστηριοποίησή της ως νομική σύμβουλος σε ελληνικές εμπορικές εταιρείες – ελεύθερη (μάχιμη) δικηγορία.

Έχει διατελέσει νομική σύμβουλος πάρα πολλών εταιρειών κάθε μορφής, κυρίως όμως ανωνύμων εταιρειών, εισηγμένων και μη τις οποίες, κατά περίπτωση, έχει εκπροσωπήσει και ενώπιον των Ελληνικών Δικαστηρίων.

Έχει διατελέσει εξωτερικός συνεργάτης του «ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ» (Ιανουάριος 1997 - Δεκέμβριος 2002) και Νομική Σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών – Βιβλιοπωλών (ΠΟΕΒ) (Ιανουάριος 1993 - Ιούνιος 2002) και με αυτή της την ιδιότητα, μετείχε ενεργά στη δημιουργία του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (Ε.ΚΕ.ΒΙ.), το έτος 1994, με σκοπό του την ενίσχυση και προώθηση του βιβλίου στην Ελλάδα.

 Έχει διατελέσει εξωτερικός συνεργάτης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Ιανουάριος 1992 – Μάϊος 1996) σε υποθέσεις ακινήτων και κατ' ανάθεση ως νομικός παραστάτης αυτής σε πολλές δικαστικές υποθέσεις της.

Είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών και ομιλεί την Αγγλική και την Ιταλική γλώσσα.

Κωνσταντίνος Κοντοχριστόπουλος του Αναστασίου, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου – Ανεξάρτητο Τρίτο Πρόσωπο

Kontoxristopoulos

Ο Κωνσταντίνος Κοντοχριστόπουλος είναι Οικονομολόγος και γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα Χρηματοοικονομικά και Λογιστική στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος μετέβη για μεταπτυχιακές σπουδές στο Brunel University του Λονδίνου στα Χρηματοοικονομικά και Επενδύσεις, ενώ είναι επίσης κάτοχος Executive MBA από το University of Kent. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών, ήτοι από το 2004 έως το 2010, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στην εταιρεία «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.» στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία, Οικονομικός Διευθυντής στην SCHUR FLEXIBLES ABR Α.Β.Ε.Ε., μέλος του Αυστριακού Ομίλου SCHUR FLEXIBLES GROUP, Οικονομικός Διευθυντής στην DUNAPACK ΒΙΟΚΥΤ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε., μέλος του Αυστριακού Ομίλου PRINZHORN GROUP, όπου διετέλεσε και Μέλος του Δ.Σ. του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ενώ, επί του παρόντος είναι Group Controller του Αυστριακού Ομίλου SCHUR FLEXIBLES GROUP με 24 εργοστάσια σε 11 Ευρωπαϊκές χώρες.