23/06/2022

Ο Pizzaiolo Richard Regalado στη Μύλοι Λούλη

Loulis Mills_Ο Pizzaiolo Richard Regalado στη Μύλοι Λούλη

Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας σειράς αλεύρων πίτσας η τεχνική μας ομάδα είχε τη χαρά να εκπαιδευτεί απο τον Ιταλό Pizza expert Richard Regalado σε ένα τριημερο σεμινάριο.


Στην εκπαίδευση αυτή οι τεχνικοί μας είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν και να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω σε τεχνικές ζυμώματος, ωρίμανσης, ψησίματος και άλλες εξειδικευμένες τεχνικές για αυθεντική ιταλική ζύμη πίτσας!


O Richard κατάγεται από την Ιταλία και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο Λονδίνο. Είναι διεθνώς εξαιρετικά καταξιωμένος Pizzaiolo και ειδικεύεται κυρίως στην παραδοσιακή πίτσα σε ξυλόφουρνο.


Ο ίδιος ανέφερε για την εκπαίδευση: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συναντώ μια τόσο χαρισματική ομάδα και τόσο αξιόλογα προϊόντα, εφάμιλλα και μερικές φορές ανώτερα από αυτά των ιταλικών μύλων που έχω δοκιμάσει. Όλα έχουν τον χαρακτήρα τους και ιδιαίτερα το Tipo 01 Rustico ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα! »


Στη Μύλοι Λούλη όραμά μας είναι να δημιουργούμε αξία για την ανθρώπινη διατροφή και αυτή η εκπαίδευση είναι ακόμη ένα βήμα προς το όραμα μας.