Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στην 1η ταχύτητα για 3' και 8' στη 2η ταχύτητα.
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 15 - 20'.
- Κόβουμε σε κομμάτια των 150 γρ. και πλάθουμε φραντζολάκια με μύτες.
- Πατάμε ελαφρά με τα χέρια και πλάθουμε το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια.
- Μπορούμε να τα στολίσουμε με διάφορα διακοσμητικά και χρώματα ζαχαροπλαστικής.
- Στοφάρουμε για 30', αλείφουμε με αυγό, χαράσσουμε το στόμα με το ψαλίδι και φτιάχνουμε μάτια με σταφίδες.
- Ψήνουμε στους 180°C - 200°C για 20-25 λεπτά με ανοικτό ταμπέρ.