Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιορτινά Brioche

Γιορτινά Brioche

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στην 1η ταχύτητα για 3' και 8' στη 2η ταχύτητα. 
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 15 - 20'.
  3. Κόβουμε σε κομμάτια των 150 γρ. και πλάθουμε φραντζολάκια με μύτες.
  4. Πατάμε ελαφρά με τα χέρια και πλάθουμε το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια.
  5. Μπορούμε να τα στολίσουμε με διάφορα διακοσμητικά και χρώματα ζαχαροπλαστικής.
  6. Στοφάρουμε για 30', αλείφουμε με αυγό, χαράσσουμε το στόμα με το ψαλίδι και φτιάχνουμε μάτια με σταφίδες.
  7. Ψήνουμε στους 180°C - 200°C για 20-25 λεπτά με ανοικτό ταμπέρ.