Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κουλουράκια Κανέλας

Κουλουράκια Κανέλας

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε πολύ καλά τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη άχνη με το σύρμα μέχρι το μείγμα να αφρατέψει καλά.
  2. Στη συνέχεια στη γρήγορη ταχύτητα ρίχνουμε το μέλι.
  3. Αλλάζουμε το σύρμα με φτερό και ρίχνουμε την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ και στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι ζαχαροπλαστικής.
  4. Μορφοποιούμε τη ζύμη και την περνάμε σε μείγμα κανελοζάχαρης.
  5. Ψήνουμε στους 210°C για 25' περίπου.