Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κουλούρι υψηλής πρωτεΐνης

Κουλούρι υψηλής πρωτεΐνης

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζημωτήριο για 2 λεπτά στην αργή και για 6 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα.
  2. Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 30 λεπτά και έπειτα το κόβουμε σε βάρος 100γρ - 150γρ.
  3. Τα ανοίγουμε και δίνουμε σχήμα στρογγυλό. Τα βουτάμε σε ζαχαρόνερο και έπειτα σε σουσάμι (αν θέλουμε).
  4. Τα αφήνουμε στην στόφα για 20 λεπτά και ψήνουμε στους 200ᵒC για 15 λεπτά.