Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κριτσίνια με Κινόα και Τσία

Κριτσίνια με Κινόα και Τσία

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό για 2 λεπτά στη 1η ταχύτητα και για 6-7 λεπτά στη 2η.
  2. Κόβουμε σε κριτσίνια των 30 γρ. 
  3. Μπορούμε είτε να τα αφήσουμε έτσι σκέτα, είτε να τα βουτήξουμε σε νερό, σουσάμι και τσία.
  4. Προτού φουρνίσουμε τα κριτσίνια μας, τα κόβουμε στη μέση.
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς για 20-25 λεπτά, με ατμούς.