Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κριτσίνια Παντζαριού Βρώμης

Κριτσίνια Παντζαριού Βρώμης

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό για 10 λεπτά περίπου μέχρι το ζυμάρι να στρώσει και να γίνει εύπλαστο και λείο.
  2. Στη συνέχεια κόβουμε τη ζύμη σε μπαλάκια βάρους 35 έως 500 γρ. πλάθουμε και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα.
  3. Κόβουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με ατμούς 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.