Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε για 7 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα προσθέτοντας όλα τα υλικά μαζί (μαζί και το προζύμι) και 5 λεπτά στην δεύτερη.
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 40-50 λεπτά, κόβουμε σε τεμάχια (1.000-1.200 γρ.) μορφοποιούμε (σε πανεράκια ή λαμαρίνα) και τα τοποθετούμε στο ψυγείο (από 18 έως 24 ώρες σε θερμοκρασία 4-5ᵒC ).
- Κάνοντας σωστή απόψυξη τα τοποθετούμε για 50-60 λεπτά στη στόφα (με θερμοκρασία 32ᵒC και σχετική υγρασία 75%).
- Ψήνουμε για 45-55 λεπτά στους 210ᵒC. Για πιο τραγανή κόρα μπορούμε να ανοίξουμε τα τάμπερ στα τελευταία 10 λεπτά.