Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε για 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα προσθέτοντας τα 700 γρ. νερό, το αλάτι, τη μαγιά και 10 λεπτά στην δεύτερη συμπληρώνοντας το υπόλοιπο νερό. Πριν κλείσουμε το ζυμωτήριο προσθέτουμε 30 γρ. ελαιόλαδο.
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 60-80 λεπτά, κόβουμε σε τεμάχια (450 -500 γρ.), μορφοποιούμε (τελάρο ή λαμαρίνα) και τα τοποθετούμε για 15-20 λεπτά στη στόφα (με θερμοκρασία 32ᵒC και σχετική υγρασία 75%).
- Ψήνουμε για 55 λεπτά στους 210ᵒC. Για πιο τραγανή κόρα μπορούμε να ανοίξουμε τα τάμπερ στα τελευταία 15 λεπτά.