Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε για 7 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα προσθέτοντας τα 600 γρ. νερό και 5 λεπτά στην δεύτερη συμπληρώνοντας το υπόλοιπο νερό.
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20-30 λεπτά, κόβουμε σε τεμάχια ( 450-500 γρ.) μορφοποιούμε (τελάρο ή λαμαρίνα) και τα τοποθετούμε για 50-60 λεπτά στη στόφα (με θερμοκρασία 32ᵒC και σχετική υγρασία 75%).
- Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 210ᵒC. Για πιο τραγανή κόρα μπορούμε να ανοίξουμε τα τάμπερ στα τελευταία 10 λεπτά.