Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε για 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα όλα τα υλικά μαζί (χωρίς το δάκρυ σοκολάτας) και 5 λεπτά στην δεύτερη ταχύτητα. Πριν το κλείσιμο ρίχνουμε και τις σταγόνες σοκολάτας.
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20-30 λεπτά, κόβουμε σε τεμάχια (500-550 γρ.) μορφοποιούμε (σε φόρμες μεταλλικές ή χάρτινες) και τα τοποθετούμε για 50-60 λεπτά στη στόφα (με θερμοκρασία 32ᵒC και σχετική υγρασία 75%).
- Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 210ᵒC.