Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γαλλική μπαγκέτα

Γαλλική Μπαγκέτα με Des Champs

Εκτέλεση

Απευθείας Μέθοδος

  1. Αναμειγνύουμε τα υλικά για 5 λεπτά σε αργή ταχύτητα και για ακόμα 5 με 7 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, αν χρησιμοποιείτε ταχυζυμωτήριο.
  2. 1η ωρίμανση, 10 με 20 λεπτά
  3. Κόβουμε 330-350 γρ. αρχική κυλινδρική μορφοποίηση
  4. Ξεκουράζουμε για 10 με 20 λεπτά
  5. Κάνουμε τελική μορφοποίηση σε μπαγκέτες
  6. Στοφάρουμε στους 25 βαθμούς για 75 με 90 λεπτά
  7. Ψήνουμε στους 240-250 βαθμούς (με ατμό) για 16 με 18 λεπτά