Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ψωμί Low GI Ευ Ζην

Ψωμί Χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο (κρατώντας μία ελάχιστη ποσότητα νερού για το τέλος του ζυμώματος).
  2. Ζυμώνουμε για  20 λεπτά σε παραδοσιακό ζυμωτήριο ή 3 λεπτά στη 1η ταχύτητα και 8 λεπτά στη 2η σε ταχυζυμωτήριο.
  3. Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 20 λεπτά.
  4. Μορφοποιούμε τη ζύμη στο επιθυμητό μας σχήμα.
  5. Στοφάρουμε για 45 λεπτά περίπου.
  6. Ψήνουμε στους 200 - 210oC για 30-35 λεπτά.