Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ψωμί με Κινόα (quinoa) και Τσία (chia)

Ψωμί με Κινόα (quinoa) και Τσία (chia)

Εκτέλεση

Απευθείας Μέθοδος

  1. Αναμειγνύουμε τα υλικά για 5 λεπτά σε αργή ταχύτητα και για ακόμα 6 με 8 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, αν χρησιμοποιείτε ταχυζυμωτήριο.
  2. 1η ωρίμανση, 10 με 20 λεπτά
  3. Κόβουμε 400 γρ. αρχική μορφοποίηση
  4. Ξεκουράζουμε για 10 με 20 λεπτά
  5. Κάνουμε τελική μορφοποίηση στο επιθυμητό σχήμα
  6. Στοφάρουμε στους 25 βαθμούς για 75 με 90 λεπτά
  7. Ψήνουμε στους 240-250 βαθμούς (με ατμό) για 25 με 28 λεπτά