Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 5' στη 1η ταχύτητα και 2-3' στη 2η ταχύτητα.
- Στη συνέχεια ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20-30' σε λεκάνη στη στόφα.
- Κόβουμε ζύμη 450 γρ.
- Πλάθουμε ελαφρά σε σχήμα φρατζόλας ή καρβελιού και περνάμε από αλεύρι.
- Τοποθετούμε τις φρατζόλες/καρβέλια σε πανιά με τη ραφή από πάνω.
- Στοφάρουμε για περίπου 30-40', τουμπάρουμε, χαράσσουμε και φουρνίζουμε με ατμούς στους 210°C με σταδιακή μείωση για 45' περίπου.