Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ψωμί υψηλής πρωτεϊνης

Ψωμί Υψηλής Πρωτεϊνης

Εκτέλεση

1. Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο ταχυζυμωτήριο και ζυμώνουμε 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 4-6 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα. Επιθυμητή θερμοκρασία ζύμης 26-28⁰C.
2. Αφήνουμε το ζυμάρι να ωριμάσει για 20 λεπτά.
3. Χωρίζουμε τη ζύμη σε μερίδες ανάλογα με το επιθυμητό βάρος και τοποθετούμε σε αντίστοιχα αντικολλητικά φορμάκια. 
4. Στοφάρουμε για 50-60 λεπτά. 
5. Ψήνουμε στους 210-220°C με λίγο ατμό, για 35-40 λεπτά.