Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ψωμί υψηλής πρωτεΐνης με προζύμι

Ψωμί υψηλής πρωτεΐνης με προζύμι

Εκτέλεση

1. Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο ταχυζυμωτήριο (το νερό το προσθέτουμε σιγά-σιγά) και ζυμώνουμε 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6-7 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα. 
2. Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
3. Χωρίζουμε τη ζύμη σε μερίδες ανάλογα με το επιθυμητό βάρος. 
4. Στοφάρουμε για 35 - 45 λεπτά. 
5. Ψήνουμε στους 200-220°C με ατμό, για 40-45 λεπτά (για ψωμιά βάρους 500γρ.).