Εκτέλεση
Για το ξινό προζύμι
- Ζυμώνουμε στην 1η ταχύτητα για 10 λεπτά και στη συνέχεια το τοποθετούμε σε κλειστό κουβά σε οποιοδήποτε χώρο εκτός ψυγείου.
- Χρήση αυτού μετά από 24 ώρες τουλάχιστον.
Για τη μπαγκέτα
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για όσο χρόνο χρειαστεί στην 2η ταχύτητα, για περίπου 6 - 7 λεπτά
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 15 λεπτά και κόβουμε 160 γρ. και πλάθουμε ελαφρά. Στη συνέχεια ξεκουράζουμε πάλι τη ζύμη για 10 λεπτά
- Πλάθουμε στο τελικό επιθυμητό σχήμα και βουτάμε στο νερό, μετά στο σουσάμι και τοποθετούμε σε λαμαρίνα μπαγκέτας με το σουσάμι προς τα επάνω
- Στοφάρουμε για 20 - 25 λεπτά και χαράσσουμε λοξά
- Στο τέλος φουρνίζουμε με ατμούς στους 200°C για περίπου 25 λεπτά
Για τη γέμιση
- Χαράσσουμε τη μπαγκέτα με την τεχνική του «χαμόγελου», χωρίς όμως να το διαχωρίσουμε
- Αλείφουμε με το μείγμα Caesar’s (περίπου 40 γρ.) και τις δύο πλευρές της μπαγκέτας
- Τοποθετούμε το μαρούλι και στη συνέχεια, πάνω από αυτό απλώνουμε κατά μήκος τα ψημένα
- φιλετάκια κοτόπουλου. Εναλλακτικά, κόβουμε το ψημένο κοτόπουλο σε ψιλές διαγώνιες φέτες με το μαχαίρι ή στη ζαμπονομηχανή
- Κατόπιν, τοποθετούμε εναλλάξ σε ντόμινο τις φέτες από τη ντομάτα, το αγγούρι και τη καπνιστή
- γαλοπούλα
- Τέλος, πουδράρουμε με τα πέταλα παρμεζάνας και ρίχνουμε το καλαμπόκι από επάνω
- Τοποθετούμε το σάντουιτς στη βιτρίνα