Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γαλλικό Brioche με Κρέμα Τυριού & Bresaola

Γαλλικό Brioche με Κρέμα Τυριού και Bresaola

Εκτέλεση

Για το brioche

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά στη 1η ταχύτητα και στη 2η ταχύτητα, για περίπου 7-8 λεπτά
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη σκεπασμένη, για 20 λεπτά
  3. Κόβουμε ζύμη 120 γρ., την πλάθουμε και τοποθετούμε σε λαμαρίνα
  4. Στοφάρουμε για περίπου 40 λεπτά
  5. Αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με σουσάμι και φουρνίζουμε στους 190 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά

Για τη γέμιση

  1. Ανοίγουμε χωρίς να διαχωρίσουμε το ψωμάκι, εάν δεν είναι απαραίτητο.
  2. Αλείφουμε το ψωμί με την κρέμα τυριού.
  3. Βάζουμε το μαρούλι, πάνω την κρέμα και διπλώνουμε όμορφα τις φέτες από την μπρεζάολα.
  4. Κλείνουμε και τοποθετούμε στη βιτρίνα.