Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε τα υλικά για 3 λεπτά σε αργή ταχύτητα και για ακόμα 5 στη γρήγορη ταχύτητα.
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 30 λεπτά.
- Κάνουμε στη ζύμη ένα δίπλωμα και ξεκουράζουμε για 30 λεπτά ακόμα.
- Κόβουμε σε τεμάχια βάρους 350 γρ. για μπαγκέτα και σε 150 γρ. για μπαγκετίνι.
- Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά.
- Κάνουμε την τελική μορφοποίηση σε μπαγκέτες.
- Στοφάρουμε 35-40 λεπτά.
- Βγάζουμε από τη στόφα και χαράζουμε τις μπαγκέτες σε 3 σημεία και τα μπαγκετίνια σε 2. Πασπαλίζουμε με αλεύρι.
- Ψήνουμε στους 230 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
- Γεμίζουμε με υλικά τα σάντουιτς.