Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε τα υλικά για 3 λεπτά σε αργή ταχύτητα και για ακόμα 5 στη γρήγορη ταχύτητα.
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 10 λεπτά.
- Πλάθουμσε σε σχήμα μπαγκέτας και τις τοποθετούμε σε λαμαρίνα για μπαγκέτες.
- Στοφάρουμε για 50 λεπτά.
- Βγάζουμε από τη στόφα και αλείφουμε με αυγό και γάλα την επιφάνειά τους.
- Κόβουμε πλάγια τις μπαγκέτες σε 15 σημεία και τα μπαγκετίνια σε 6.
- Ψήνουμε στους 190-200 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου για τα μικρά ψωμάκια και 18-20 λεπτά τις μεγάλες μπαγκέτες.
- Γεμίζουμε με υλικά τα σάντουιτς.