Εκτέλεση
Για το ξινό προζύμι
- Ζυμώνουμε στην 1η ταχύτητα για 10 λεπτά και στη συνέχεια το τοποθετούμε σε κλειστό κουβά σε οποιοδήποτε χώρο εκτός ψυγείου
- Χρήση αυτού μετά από 24 ώρες τουλάχιστον
Για τις φέτες τοστ Ζην
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για περίπου 5 - 7 λεπτά στη 2η ταχύτητα
- Κατευθείαν κόβουμε ζύμη 1.200 γρ. για φόρμα του τόστ 600 γρ.
- Στοφάρουμε για περίπου 50 - 60 λεπτά (προτού η ζύμη φθάσει στο χείλος της φόρμας)
- Σκεπάζουμε με καπάκι και φουρνίζουμε με ατμούς στους 210°C για 50 λεπτά τουλάχιστον
- Αφού ψηθεί και κρυώσει καλά, το κόβουμε στη μηχανή του τοστ
Για τη γέμιση
- Αλείφουμε την αρωματική κρέμα τυρού και στις δύο φέτες ( η ποσότητα να μην ξεπερνάει τα 40 γρ.)
- Κατόπιν πασπαλίζουμε την ψιλοκομμένη κάπαρη η το τριμμένο αγγουράκι τουρσί
- Πάνω τους τοποθετούμε τον καπνιστό σολομό και τις πουδράρουμε με λίγο πιπέρι
- Κλείνουμε και μεβρανάρουμε το σάντουιτς (εάν υπάρχει τρίγωνη πλαστική θήκη μπορούμε να το κόψουμε διαγωνίως και να το αποθηκεύσουμε μέσα σε αυτήν)