Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λαγάνα Ολικής Extra Rustic

Λαγάνα Ολικής Extra Rustic

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά  μαζί για 2' στην αργή ταχύτητα και 6-8' στη γρήγορη ταχύτητα.
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη μέχρι να αφρατέψει. Κόβουμε 550 γρ. για μικρή λαγάνα και 920 γρ. για μεγάλη.
  3. Πλάθουμε ελαφριά και στοφάρουμε μέχρι να αφρατέψει. Πατάμε, ανοίγουμε, περνάμε με μπουλαμάτσι και ρίχνουμε το σουσάμι. Στοφάρουμε 10-20 λεπτά.
  4. Τρυπάμε και φουρνίζουμε με ατμούς.