Εκτέλεση
- Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά της συνταγής μαζί (εκτός του βουτύρου που το κρατάτε για τα διπλώματα)
- Ζυμώνουμε σε ταχυζυμωτήριο στην 1η ταχύτητα για 2 λεπτά και στη 2η ταχύτητα για 8-10 λεπτά
- Ξεκουράζουμε την ζύμη για κρουασάν για 30-45 λεπτά στην κατάψυξή στους -18°C (τυλιγμένη με σελοφάν)
- Διπλώνουμε στα τέσσερα σε σχήμα φακέλου σε σφολιατομηχανή το βούτυρο
- Διπλώνουμε στα τρία στη σφολιατομηχανή
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη για επιπλέον 30-45 λεπτά στην κατάψυξή στους -18°C (τυλιγμένη με σελοφάν)
- Διπλώνουμε στα τέσσερα στη σφολιατομηχανή
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 30-45 λεπτά στην κατάψυξή στους -18°C (τυλιγμένη με σελοφάν)
- Διπλώνουμε στα τρία στη σφολιατομηχανή
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 30-45 λεπτά στην κατάψυξή στους -18°C (τυλιγμένη με σελοφάν)
- Διπλώνουμε στα τέσσερα στη σφολιατομηχανή
- Ανοίγουμε 2 φύλλα πάχους 3mm και 60x40cm
- Στο ένα φύλλο ψεκάζουμε με νερό και βάζουμε τριμμένο regato
- Κλείνουμε με το άλλο φύλλο από πάνω πολύ καλά, ψεκάζουμε με νερό και βάζουμε σουσάμι-μαυροσούσαμο
- Ξεκουράζουμε τα σφολιατίνια στο ψυγείο τουλάχιστον 24 ώρες
- Ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 170-180°C για 15-20 λεπτά