28/12/2022

Είμαστε οι άνθρωποί μας!

Loulis Mills_Είμαστε οι άνθρωποί μας!

Ως μια από τις μακροβιότερες ελληνικές επιχειρήσεις στον κλάδο της αρτοποιίας και έχοντας εφαρμόσει καινοτόμες μεθόδους που απλώνονται μέχρι και στην παρουσία μας στα ψηφιακά μέσα, θα θέλαμε να σας συστήσουμε τους ανθρώπους που καθημερινά μας κάνουν περήφανους, την τεχνική μας ομάδα.


Η εταιρεία Μύλοι Λούλη σε συνέχεια της πορείας των 6 προηγούμενων γενεών και στην προσπάθεια της να βελτιώνεται συνεχώς, πλαισιώνεται από ένα άρτιο καταρτισμένο προσωπικό. Οι άνθρωποι αυτοί, ενδυναμώνουν το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας και αποτελούν τον πυρήνα της ομάδας μας. Πάμε να τους γνωρίσουμε.


Ξεκινάμε από τον Otto-Otman Fricker, γεννημένο στη Γερμανία το 1961 είναι ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας στη Loulis Food Ingredients, των δέκα τελευταίων χρόνων. Με σπουδές πάνω στην Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική σε Γερμανία και Ελβετία, διαθέτει το δυσεύρετο στην ελληνική αγορά και παγκόσμιας αναγνώρισης τίτλο του Master Baker. Έχει εργαστεί ως Γενικός Διευθυντής αλλά και Διευθυντής Παραγωγής όλα αυτά τα χρόνια στη βιομηχανία της Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας και διδάσκει στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 από το 2002.

Ο Δημήτρης Φραγκογιάννης στο ρόλο του τεχνικού συμβούλου της Loulis Food Ingredients εδώ και 7 χρόνια, είναι γεννημένος στην Αθήνα το 1988. Έχοντας σπουδάσει Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική και Παγωτό σε Ελλάδα και Ιταλία, εργάστηκε σε καταστήματα του κλάδου και στη διοικητική θέση σε αρτοζαχαροπλαστείο σε ξενοδοχείο της Σμύρνης. Με τη «Μύλοι Λούλη» παρακολούθησε σεμινάρια σε Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του.

Ο Κώστας Γεωργακόπουλος επίσης σε ρόλο τεχνικού συμβούλου της Loulis Food Ingredients από το 2009, γεννήθηκε στο Βόλο το 1981 και σπούδασε Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική. Στη διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε ως βοηθός αρτοποιού για 4 χρόνια, ενώ λίγο αργότερα ως Executive Pastry και ως αρτοποιός σε καταστήματα. Έγινε μέλος της λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος, διατηρεί το δικό του ζαχαροπλαστείο την «Αρτογνωσία» και ταυτόχρονα διδάσκει ζαχαροπλαστική στη σχολή Le Gourmet στο Βόλο.

Γεννημένος στη Λιβαδειά το 1993 ο Βασίλης Κράστεφ, σπούδασε Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε ως υπεύθυνος σε ζαχαροπλαστεία και λίγο αργότερα ως βοηθός αρτοποιού αλλά και ως Α΄ αρτοποιός σε ξυλόφουρνο. Το 2017 εργάστηκε ως υπεύθυνος εργοστασίου στο αρτοζαχαροπλαστείο Λεμονής στη Χαλκιδική.

Στη Μύλοι Λούλη εδώ και 7 γενιές, στηρίζουμε πάντα τους επαγγελματίες του κλάδου, στοχεύοντας στη διαρκή εκπαίδευση, εξέλιξη και ενημέρωσή τους. Κάντε εγγραφή στο newsletter μας εδώ για να μαθαίνετε πρώτοι για χρήσιμα άρθρα, νέα του κλάδου και πληροφορίες για συνταγές και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν!