ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τεχνική Υποστήριξη

Η εταιρεία Loulis Food Ingredients, θέλοντας πάντα να ενισχύει τους πελάτες της, τόσο προϊοντικά όσο και τεχνικά, διαθέτει ένα πλήρως καταρτισμένο και έμπειρο τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης.

Loulis Mills_Τεχνική Υποστήριξη

Η ομάδα των τεχνικών συμβούλων μας αποτελείται από άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς, με πολυετή παρουσία στο χώρο της αρτοποιίας και σπουδές “Master Baker” από αναγνωρισμένες σχολές του εξωτερικού. Οι τεχνικοί παρέχουν συμβουλές τόσο για νέα προϊόντα όσο και για τις εξελίξεις που επικρατούν στο χώρο της αρτοποιίας, κρατώντας τους πελάτες πάντα ενημερωμένους στις καθημερινές επισκέψεις που πραγματοποιούν.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΑΣ

Loulis Mills_Otto-Otmar Fricker

OTTO-OTMAR FRICKER

Ο Otto-Otmar Fricker, γεννημένος στη Γερμανία είναι τεχνικός σύμβουλος της ομάδας πάνω από δέκα χρόνια. Με σπουδές στην αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική σε Γερμανία και Ελβετία, διαθέτει το δυσεύρετο στην ελληνική αγορά και παγκόσμιας αναγνώρισης τίτλο του Master Baker. Έχει εργαστεί ως Γενικός Διευθυντής αλλά και Διευθυντής Παραγωγής σε διάφορες βιομηχανίες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, ενώ παράλληλα διδάσκει αρτοποιία στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° από το 2002.
Loulis Mills_Δημήτρης Φραγκογιάννης

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Δημήτρης Φραγκογιάννης, έχοντας σπουδάσει αρτοποιία-ζαχαροπλαστική και παγωτό σε Ελλάδα και Ιταλία, εργάστηκε σε καταστήματα του κλάδου και σε διοικητική θέση σε αρτοζαχαροπλαστείο γνωστού ξενοδοχείου της Σμύρνης. Από το 2015 έως και σήμερα εργάζεται ως τεχνικός σύμβουλος αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής στη Loulis Food Ingredients, ενώ παρακολουθεί συχνά σεμινάρια αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής σε Ισπανία, Αγγλία και Γαλλία, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του σε εξειδικευμένες τεχνικές.
Loulis Mills_Κώστας Γεωργακόπουλος

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Κώστας Γεωργακόπουλος γεννήθηκε στο Βόλο και σπούδασε αρτοποιία και ζαχαροπλαστική στο Ι.Ε.Κ. Δέλτα της Θεσσαλονίκης. Στη διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε ως βοηθός αρτοποιού για 4 χρόνια, ενώ λίγο αργότερα ως Executive Pastry και ως αρτοποιός σε καταστήματα. Έγινε μέλος της λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος, διατηρεί το δικό του αρτοζαχαροπλαστείο την «Αρτογνωσία» στο Βόλο, ενώ ταυτόχρονα διδάσκει ζαχαροπλαστική στη σχολή Le Gourmet στο Βόλο.
Loulis Mills_Βασίλης <br> Κράστεφ

ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΡΑΣΤΕΦ

Ο Βασίλης Κράστεφ γεννημένος στη Λιβαδειά, σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. Δέλτα στη Θεσσαλονίκη στο τμήμα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε ως υπεύθυνος σε ζαχαροπλαστεία και λίγο αργότερα ως βοηθός αρτοποιού αλλά και ως Α΄ αρτοποιός σε ξυλόφουρνο. Το 2017 εργάστηκε ως υπεύθυνος εργοστασίου στο αρτοζαχαροπλαστείο Λεμονής στη Χαλκιδική και το 2022 εντάχθηκε στην τεχνική ομάδα της Loulis Food Ingredients.