30/07/2021

Επιστροφή στην υγιεινή διατροφή. Δώστε περισσότερες υγιεινές επιλογές στους πελάτες σας!

Loulis Mills_Επιστροφή στην υγιεινή διατροφή. Δώστε περισσότερες υγιεινές επιλογές στους πελάτες σας!

Το καλοκαίρι έχει τελειώσει και σιγά-σιγά οι πελάτες σας επανέρχονται στην ρουτίνα αλλά και την πιο ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή λόγω των συνηθισμένων καλοκαιρινών «ατασθαλιών». Αυτό συμπίπτει με την περίοδο που τα παιδιά ξεκινούν το σχολείο και οι γονείς ψάχνουν διαρκώς για λύσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.

Είτε λόγω περιόδου είτε λόγω της γενικότερης διατροφικής τάσης προς την υγιεινή διατροφή, το να εντάξετε προτάσεις υψηλής διατροφικής αξίας στο μενού του καταστήματός σας επιβάλλεται ώστε να μπορείτε να προσφέρετε λύσεις για όλα τα γούστα! Μοιραζόμαστε εδώ μερικές από τις ιδέες μας για λαχταριστά υγιεινά σνακ.

 

Τοστ Ζην με Καπνιστό Σολομό με Κρέμα Τυριού, Μοσχολέμονο και Κάπαρη

Πολύκαρπο Σάντουιτς με Ψητά Λαχανικά, Ρόκα & Λιαστή Τομάτα

Κριτσίνια Πολύσπορα

Ζύμη Πίτσας Ολικής

Κριτσίνια Ζην με Ω3 Λιπαρά

Κουλούρι Θεσσαλονίκης Πολύσπορο

Τραγανά Cookies Βρώμης

Muffins Ζην

Κέικ Βρώμης

Κέικ με Μούσλι

Αν είστε από αυτούς που τους αρέσει να προσφέρουν το κάτι παραπάνω, ετοιμάστε μια πρόταση με school lunch boxes με υγιεινές επιλογές και εκτός από τα αρτοποιήματα που θα έχετε επιλέξει προσθέστε φρούτα, φρεσκοχυμένους χυμούς ή και κάποιο γιαουρτάκι!

Στη Μύλοι Λούλη εδώ και 7 γενιές, στηρίζουμε πάντα τους επαγγελματίες του κλάδου, στοχεύοντας στη διαρκή εκπαίδευση, εξέλιξη και ενημέρωσή τους. Κάντε εγγραφή στο newsletter μας εδώ για να μαθαίνετε πρώτοι για χρήσιμα άρθρα, νέα του κλάδου και πληροφορίες για συνταγές και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν!