14/12/2023

Γιορτή γεύσεων από την Ιταλία

Loulis Mills_Γιορτή γεύσεων από την Ιταλία

Η Διεθνής Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 17 Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία ιταλών επαγγελματιών της κουζίνας. Αυτήν την ημέρα είναι επίσης γιορτή του Αγίου Αντωνίου, ενός από τους δημοφιλέστερους αγίους της Ιταλίας, προστάτη, μεταξύ άλλων, των κρεοπωλών και των αλλαντοποιών.

Η Μύλοι Λούλη, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Ιταλικής Κουζίνας, προσφέρει μια σειρά από επιλεγμένα άλευρα, τιμώντας τη γνήσια γεύση και τον πολιτισμό της Ιταλίας. Εναρμονισμένα με τις παραδόσεις, τα άλευρα της Μύλοι Λούλη είναι μια ευκαιρία για τους αγαπημένους σας πελάτες να έρθουν σε επαφή με την ιταλική γαστρονομία.

Με μακρά παράδοση στην παραγωγή αλεύρων, η Μύλοι Λούλη έχει δημιουργήσει το προϊόν Tipo 00 Classico που αποτελεί ένα εξαιρετικό αλεύρι που ξεχωρίζει για τις αξεπέραστες ιδιότητες της ζύμης, καθώς και τη συνολική του ποιότητα, ενώ είναι ιδανικό για αργή ωρίμανση (ψυγείο) που μπορεί να φτάσει έως και 120 ώρες. Αποτελώντας την ιδανική βάση για τη δημιουργία πίτσας, το Classico αποτελεί εκείνη την επιλογή για τον επαγγελματία που αναζητά πάντα την τελειότητα. Εύκολο στη χρήση και με καλή απορρόφηση σε νερό, είναι εξίσου υπεύθυνο για την παραγωγή πεντανόστιμου calzone αλλά και πεϊνιρλί.

Το αλεύρι Pizza Spolvero είναι το προϊόν που σηματοδοτεί την προσήλωση στην ποιότητα και την τελειότητα. Με την υπογραφή της Μύλοι Λούλη, έχει αναδειχθεί ως ένα αλεύρι ψιλοαλεσμένο από σκληρά σιτάρια, ιδανικό για το σκόνισμα του πάγκου εργασίας και με ειδική σύνθεση που συμβάλλει στη διαδικασία ανοίγματος και ψησίματος της πίτσας. Με κύριο πλεονέκτημά του την καλή εμφάνιση και γεύση που προσδίδει στο τελικό προϊόν, αναγνωρίζεται ως η απόλυτη επιλογή για τους επαγγελματίες.

Ακόμη ένα προϊόν ιδανικό για την παραγωγή πολλών ιταλικών δημιουργιών είναι το Rustico Πετρομύλου. Έχοντας αναδειχθεί σαν ένα προϊόν που ξεχωρίζει για τον καινοτόμο του χαρακτήρα, την  αυθεντική του γεύση και την εξαιρετική του ποιότητα. Η πολύ καλή απορρόφηση υγρασίας εξασφαλίζει την απαραίτητη φρεσκάδα και την αφράτη υφή, ενώ η γεύση του είναι ιδιαίτερη λόγω της άλεσης του συγκεκριμένου αλεύρου σε πετρόμυλο.

Στη Μύλοι Λούλη εδώ και 7 γενιές, στηρίζουμε πάντα τους επαγγελματίες του κλάδου, στοχεύοντας στη διαρκή εκπαίδευση, εξέλιξη και ενημέρωσή τους. Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι για χρήσιμα άρθρα, νέα του κλάδου και πληροφορίες για συνταγές και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν!