18/05/2022

Ήλιος, θάλασσα και στάση στο φούρνο!

Loulis Mills_Ήλιος, θάλασσα και στάση στο φούρνο!

Στην Ελλάδα, τη χώρα του ήλιου, της θάλασσας και του καλού φαγητού, σχεδόν κάθε μέρα από τις αρχές Μαΐου μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου πληροί τις προϋποθέσεις για μια εξόρμηση στην κοντινότερη παραλία. Νωρίς το πρωί, μετά τη δουλειά ή σε διάλειμμα από αυτή σίγουρα υπάρχει μια παραλία κοντά που περιμένει να την ανακαλύψουν εκδρομείς και ντόπιοι.

Με τον ήλιο και τη θάλασσα να αποτελούν τους σταθερούς παράγοντες, τι γίνεται με το καλό φαγητό; Ενώ πριν τη βουτιά πρέπει να αποφεύγεται, συχνά είναι αυτό που λείπει στους περισσότερους αμέσως μετά, μόλις πάρουν τη θέση τους πάνω στην απλωμένη στη άμμο πετσέτα και κάτω από τον ζεστό ήλιο!

Η λύση είναι τα μοναδικά προϊόντα που βρίσκονται στον κοντινότερο φούρνο!

Σάντουιτς
 

Μπορεί να είναι απλά ένα σάντουιτς ή απλά το καλύτερο που έχουν φάει ποτέ. Η διαφορά είναι στη φρεσκάδα των υλικών, το είδος και τη γεύση του ψωμιού, και των συνδυασμό τους για τη δημιουργία μιας εμπειρίας απόλαυσης που δεν θα περίμεναν από ένα απλό σάντουιτς.


Ένας ακόμα τρόπος να κάνετε τα σάντουιτς σας να ξεχωρίσουν, είναι να κάνετε το κοινό σας να αισθάνεται και αυτό ξεχωριστό προσφέροντάς του επιλογές που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη ή επιθυμία όπως, vegan, low fat, gluten free, organic, healthy και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή τους ή η εποχή!

 


Κριτσίνια

Μαλακά, σκληρά, σκέτα ή με επικάλυψη, τα κριτσίνια είναι ένα σνακ που ανεξάρτητα την εποχή και τα trends κάθε μαμά θα έχει στην τσάντα της στην παραλία ή το πικνίκ.

Η υψηλή διατροφική αξία των πρώτων υλών τους ταυτόχρονα με την ευκολία συνδυασμού τους με άλλα τρόφιμα, τα καθιστά ιδανική επιλογή είτε η περίσταση είναι τραπέζι στην εξοχή είτε δείπνο με κρασιά στο σπίτι.

 


«Τσέπες» πίτας

Μια εναλλακτική του κλασσικού σάντουιτς, ακόμα πιο υγιεινή, ελαφριά και kids-friendly.

Εκεί που τα σάντουιτς ξεχειλίζουν από υλικά, οι «τσέπες» από πίτα τα κρατούν όλα στη θέση τους εξασφαλίζοντας πως κάθε μπουκιά θα είναι γεμάτη γεύση ενώ το κάθισμα του αυτοκινήτου και τα ρούχα μικρών και μεγάλων, χωρίς κανένα λεκέ!

Στην ίδια λογική με το σάντουιτς, για την παρασκευή αυτών των σνακ δεν θα χρειαστείτε τίποτα περισσότερο από απλά υλικά που χρησιμοποιείτε για σκευάσματα που ήδη προσφέρετε στους πελάτες σας.

 


Muffins

Ελληνιστί κεκάκια! Εύκολα στην παρασκευή αλλά και τη μεταφορά, τα muffins μπορούν να έχουν όλα τα χαρακτηριστικά του ιδανικού σνακ για την παραλία. Πειραματιστείτε και προσφέρετε στους πελάτες σας αλμυρές αλλά και γλυκές εκδοχές που συνδυάζονται ιδανικά με φρούτα του καλοκαιριού όπως, κεράσι, φράουλες, βατόμουρα αλλά και εποχικά λαχανικά όπως κολοκυθάκια και ντομάτες!

Έτοιμοι για σεζόν;

Στη Μύλοι Λούλη εδώ και 7 γενιές, στηρίζουμε πάντα τους επαγγελματίες του κλάδου, στοχεύοντας στη διαρκή εκπαίδευση, εξέλιξη και ενημέρωσή τους. Κάντε εγγραφή στο newsletter μας εδώ για να μαθαίνετε πρώτοι για χρήσιμα άρθρα, νέα του κλάδου και πληροφορίες για συνταγές και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν!