24/05/2023

Σάντουιτς: το all day snack του μεγάλου φανατικού κοινού και το best seller των πολλών παραλλαγών

Loulis Mills_Σάντουιτς: το all day snack του μεγάλου φανατικού κοινού και το best seller των πολλών παραλλαγών

Ένα γαστρονομικό φαινόμενο μεγάλης ευελιξίας, το σάντουιτς, αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα σνακ με παγκόσμια απήχηση. Λόγω της ευκολίας του μπορεί να καταναλωθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με όλους τους δυνατούς τρόπους και από ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Αναφορικά με τα υλικά και τις γεύσεις, υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών σας. Πειραματιστείτε με υλικά και παρουσιάστε στο κοινό σας, μεταξύ άλλων και επιλογές που περιλαμβάνουν καρυκεύματα, πρωτεΐνες, τυριά και λαχανικά της προτίμησης τους, ικανοποιώντας τις διατροφικές του ανάγκες.

Εκτός της προσαρμοστικότητας όμως και της ποικιλίας που προσφέρει το σάντουιτς σαν σνακ, με τα κατάλληλα υλικά, μπορεί να αποτελέσει και την ιδανική υγιεινή επιλογή για μέρος των πελατών σας που τρέφεται πιο θρεπτικά. Ψωμί καλαμποκιού, φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά μετατρέπουν εύκολα ένα σάντουιτς στο απόλυτο υγιεινό σνακ.

Δοκιμάστε να ενσωματώσετε στο μενού του καταστήματος σας υγιεινά trends, παραδείγματος χάρη μπαγκέτα από πράσινο τσάι και προσθέστε της υλικά όπως μπρόκολο, καπνιστή γαλοπούλα και ανθότυρο. Το επίσης υγιεινό και με το δικό του φανατικό κοινό, σάντουιτς με αλεύρι Des Champs, συνδυάζεται αρμονικά με φρέσκια λαχανικά ακόμη και θαλασσινά η κρέας.

Υψηλής διατροφικής αξίας και πλούσιο σε φυτικές ίνες, το αλεύρι Ζην Πετρόμυλου αποτελεί την ιδανική βάση για σάντουιτς. Συνδυασμένο είτε με light γέμιση είτε με πιο περίπλοκα υλικά που εκτιμάτε ότι θα ενθουσιάσουν τους πελάτες σας, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα η πλούσια γεύση. Ιδιαίτερα λόγω της περιεκτικότητας του σε δίκοκκο σιτάρι, αποτελεί πηγή φωσφόρου και βιταμινών Β1, Β3 και Β6.  

Εκτός της καθιερωμένης μπαγκέτας που λατρεύουν οι πελάτες σας, το πολύκαρπο ψωμάκι είναι επίσης υπεύθυνο για εξίσου νόστιμα σάντουιτς. Το συγκεκριμένο αλεύρι με σπόρους δημητριακών, ηλιόσπορο και βύνη έχει τη δυνατότητα να πλάθεται είτε στρογγυλό είτε φρατζολάκι. Δοκιμάστε να προσθέσετε στη συνέχεια ηλιόσπορους ή σουσάμι, δημιουργώντας εντυπωσιακότερα αποτελέσματα.

Η μεγάλη προτίμηση των καταναλωτών προς το σάντουιτς στηρίζεται και στο γεγονός ότι αποτελεί πολύ οικονομική επιλογή, συγκριτικά με αντίστοιχα γεύματα, χωρίς ταυτόχρονα να γίνεται συμβιβασμός στη γεύση ή την ποιότητα. Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα πλεονέκτημα, με ανταγωνιστικό πρόσημο για τον κλάδο της αρτοποιίας, προσελκύοντας διαρκώς νέους καταναλωτές. Μάλιστα οι εξελισσόμενες τάσεις στις γεύσεις και τα υλικά, εξυπηρετούν επάξια αυτή την αναπτυσσόμενη αγορά, αφήνοντας τους πελάτες σας ικανοποιημένους.

Τους καλοκαιρινούς μήνες και ιδιαίτερα αν η επιχείρηση σας αποτελεί πόλο έλξης για το τουριστικό κοινό, εστιάστε σε κλασικές και αγαπημένες ελληνικές γεύσεις, χρησιμοποιώντας αγνά υλικά και τοπικά προϊόντα όπως φέτα, πάστα ελιάς, ή γραβιέρα. Οι γεύσεις αυτές συνδυάζονται εξαιρετικά με όλα τα ψωμάκια που έχουν παρασκευαστεί με τα χωριάτικα άλευρα της Μύλοι Λούλη, διατηρώντας την γευστική ελληνική παράδοση, αμείωτη.