22/02/2024

Σαρακοστή και τα πιο γευστικά εδέσματα έχουν την υπογραφή της Μύλοι Λούλη

Loulis Mills_Σαρακοστή και τα πιο γευστικά εδέσματα έχουν την υπογραφή της Μύλοι Λούλη

Αρτοποιοί και ζαχαροπλάστες του κλάδου, κάθε χρόνο κατά την περίοδο της Σαρακοστής, βρίσκονται αντιμέτωποι με την πρόκληση να προσφέρουν στους πελάτες τους γευστικές επιλογές που ανταποκρίνονται στις περιστάσεις της νηστείας, και έχουν το δικό τους φανατικό κοινό. Στην αναζήτηση τέτοιων γεύσεων, η τεχνική ομάδα της Μύλοι Λούλη, με αφορμή τον εορτασμό της Σαρακοστής, προτείνει γευστικά εδέσματα όπως ο σιμιγδαλένιος χαλβάς, η καρυδόπιτα, η πορτοκαλόπιτα, καθώς και οι λουκουμάδες.


Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς έχει συνδεθεί με την περίοδο της νηστείας και ιδιαίτερα με τη Σαρακοστή από τα τέλη του 12ου αιώνα και έκτοτε θεωρείται ορόσημο της περιόδου. Το σιμιγδάλι με τη δική του θέση στη γαστρονομία, διακρίνεται τόσο για την πλούσια γεύση του, όσο και τις πολλαπλές χρήσεις του.


Στη Μύλοι Λούλη έχετε τη δυνατότητα να βρείτε τριών διαφορετικών ειδών σιμιγδάλι, το καθένα για τη δική του χρήση. Με το σιμιγδάλι ψιλό- πρόκειται για ψιλόκοκκο σιμιγδάλι από σκληρά σιτάρια- μπορείτε να χαρίσετε στους πελάτες σας μοναδικά αποτελέσματα. Με το ίδιο προϊόν έχετε τη δυνατότητα να παρασκευάσετε μακαρόνια, χυλοπίτες, τραχανά και εδέσματα όπως ραβανί, ψωμί σιμιγδαλωτό ακόμη και κρέμα ζαχαροπλαστικής.


Το σιμιγδάλι ψιλό βιολογικό, ανήκει στα σιμιγδάλια από βιολογικά σκληρά σιτάρια βιολογικής καλλιέργειας, και είναι ιδανικό για πρόσμιξη με βιολογικά άλευρα, χαρακτηριστικά για το ιδιαίτερο άρωμα και τη γεύση που χαρίζουν. Διαθέσιμο επίσης στη Μύλοι Λούλη και το χονδρόκοκκο σιμιγδάλι από επιλεγμένα σκληρά σιτάρια, χαρίζει στο χαλβά μοναδικό χρυσαφένιο χρώμα.


Από τη Σαρακοστή δε λείπει η καρυδόπιτα, που συνδυάζει την παραδοσιακή γεύση με την υψηλή ποιότητα. Με το μείγμα για κέικ της Μύλοι Λούλη και την πιο εύκολη εκτέλεση, προσφέρετε στο κοινό σας την πιο γευστική καρυδόπιτα. Το ίδιο μείγμα προσφέρει νόστιμη και νηστίσιμη πορτοκαλόπιτα που θα ενθουσιάσει τους πελάτες σας, αυξάνοντας τις επιλογές του καταστήματός σας, κατά την περίοδο της νηστείας.


Οι λουκουμάδες έχουν τη δική τους θέση στις προτιμήσεις της νηστείας. Αφράτη υφή και γεύση ανάλογη με τα toppings που τους συνοδεύουν, οι λουκουμάδες είναι ένα παραδοσιακό έδεσμα και ένα κατάλληλο συνοδευτικό για τσάι και καφέ. Αρκούν το αλεύρι Ζαχαροπλαστικής και μια απλή και εύκολη εκτέλεση, και οι πιο γευστικοί λουκουμάδες περιμένουν τους πελάτες σας.


Η Σαρακοστή μεταξύ άλλων, αποτελεί ευκαιρία να αναδείξετε τον πλούτο των γεύσεων, λαμβάνοντας πάντα υπόψη και την ποιότητα. Αυθεντικές γεύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες δίνουν μ’ αυτό τον τρόπο μια νόστιμη νότα στην νηστεία, διατηρώντας την παράδοση στο επίκεντρο.

Στη Μύλοι Λούλη εδώ και 7 γενιές, στηρίζουμε πάντα τους επαγγελματίες του κλάδου, στοχεύοντας στη διαρκή εκπαίδευση, εξέλιξη και ενημέρωσή τους. Κάντε εγγραφή στο newsletter μας εδώ για να μαθαίνετε πρώτοι για χρήσιμα άρθρα, νέα του κλάδου και πληροφορίες για συνταγές και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν!