22/06/2023

Σοκολατένιο ψωμί! Πώς το θρεπτικό πρωινό της λαχταριστής γεύσης θα συναρπάζει πάντα το κοινό σας.

Loulis Mills_Σοκολατένιο ψωμί! Πώς το θρεπτικό πρωινό της λαχταριστής γεύσης θα συναρπάζει πάντα το κοινό σας.

Λόγω των έντονων καθημερινών ρυθμών, το πρωινό πολύ συχνά έχει την μορφή βιαστικού γεύματος, ενώ τις υπόλοιπες φορές υπολείπεται. Η ομάδα της Μύλοι Λούλη  πιστεύει πως το πρωινό πρέπει να έχει τον χρόνο και την γευστική κυριαρχία που του ταιριάζει. Ένα κίνητρο λοιπόν να κάνετε τους πελάτες σας να δώσουν την βαρύτητα που αρμόζει στα πρωινά γεύματα, είναι να ξεκινήσετε με το φούρνισμα σοκολατένιου ψωμιού μέσω μιας απλής εκτέλεσης.

Δεν πρόκειται ούτε για κέικ σοκολάτας ούτε για σοκολατόπιτα, αλλά για ψωμί που κατά την παρασκευή του συμπεριλήφθηκαν σταγόνες σοκολάτας. Επομένως είναι ελαφρύτερο και πιο υγιεινό και από τις δύο παραπάνω επιλογές. Είτε ως ψωμί για πρωινό είτε απογευματινό, μπορείτε πάντα να προτείνετε στους πελάτες σας να το συνδυάσουν με διαφόρων γεύσεων μαρμελάδες και βούτυρο, φυστικοβούτυρο και μπανάνα, αλλά και πιο γαστρονομικές ιδέες όπως με γραβιέρα ή μέλι.

Στη Μύλοι Λούλη θα βρείτε το κατάλληλο άλευρο για νόστιμο σοκολατένιο ψωμί, με το οποίο φυσικά μπορείτε να δημιουργήσετε και επιπλέον αρτοσκευάσματα, παραδείγματος χάρη ψωμί αργής ωρίμανσης ή χωριάτικο, ακόμη και ciabatta. Πρόκειται για το αλώνι, ένα κίτρινο ψιλοαλεσμένο αλεύρι από επιλεγμένα σκληρά σιτάρια, με ωραίο άρωμα και χρώμα. Συγκριτικά με τα υπόλοιπα χωριάτικα άλευρα της σειράς, το αλώνι αποτελεί το πιο φίνο, ενώ τα τελικά προϊόντα που δίνει έχουν πολύ καλή διατηρησιμότητα.

Οι επαγγελματίες του κλάδου επίσης επωφελούνται, καθώς πρόκειται για ένα ευκολοδούλευτο προϊόν, το οποίο ενδείκνυται και για απλά ζυμωτήρια ή ταχυζυμωτήρια, ενώ μεταξύ άλλων, λόγω της απορροφητικότητας του στο νερό, οι επαγγελματίες απολαμβάνουν εξοικονόμηση κόστους. Το γεγονός ότι είναι κατάλληλο για προσμίξεις με άλλα άλευρα, δρα καταλυτικά, καθώς δεν περιορίζει τους επαγγελματίες.  

Πρόκειται επομένως για ένα υγιεινό και γευστικό προϊόν που καθορίζει την ενέργεια και την απόδοση των πελατών σας για όλη την ημέρα. Συνδυάζοντας τις αφράτες και απαλές υφές με ιδιαίτερα αγαπημένα στοιχεία του κοινού, όπως είναι η σοκολάτα, οι καταναλωτές αισθάνονται ότι βρίσκουν ακριβώς αυτό που αναζητούν. Μη διστάσετε να δώσετε ξεχωριστές θέσεις στη βιτρίνα του καταστήματος σας, σε τέτοιες all day snack επιλογές, φροντίζοντας να ικανοποιείτε γευστικά τους καταναλωτές σας, κυρίως κατά την πρωινή τους ρουτίνα.