17/10/2023

Ζουμερή καρυδόπιτα – ένας σίγουρος τρόπος να αναβαθμίσετε το μενού της επιχείρησης σας αυτόν τον μήνα.

Loulis Mills_Ζουμερή καρυδόπιτα – ένας σίγουρος τρόπος να αναβαθμίσετε το μενού της επιχείρησης σας αυτόν τον μήνα.

Στον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, η συχνή αναβάθμιση στο μενού αποτελεί προτεραιότητα, και έχει τη δυνατότητα να προσελκύει ακόμη και νέους πελάτες. Κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία να συμπεριλάβετε στο κατάστημα σας νέες γεύσεις και να εντυπωσιάσετε. Ξεκινήστε σήμερα με κλασικές παραδοσιακές γεύσεις, δυνατής όμως γαστρονομικής εμπειρίας, όπως η καρυδόπιτα, ένα γλυκό που συνδυάζει υψηλή ποιότητα και μεγάλη απήχηση.

Η θρεπτική αξία της καρυδόπιτας υπολογίζεται στα ωφέλιμα λιπαρά, τις πρωτεΐνες και τις βιταμίνες της, αποτελώντας μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής. Η τεχνική ομάδα της Μύλοι Λούλη για την παραγωγή πεντανόστιμης καρυδόπιτας χρησιμοποιεί το Μείγμα για κέικ, ένα μείγμα αλεύρου που συμπεριλαμβάνει όλα τα απαραίτητα συστατικά για τη δημιουργία κέικ λαδιού με την προσθήκη νερού και λαδιού. Ένα από τα δυνατά σημεία του προϊόντος είναι ότι ευθύνεται για το ιδιαίτερο άρωμα της καρυδόπιτας και ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή διαφορετικών προϊόντων. Κάποια από αυτά είναι ζουμερά γλυκά όπως σοκολατόπιτα, λεμονόπιτα, μηλόπιτα, muffins, κέικ, πορτοκαλόπιτα ακόμη και παντεσπάνι.

Επιπλέον, η μεγάλη διατηρησιμότητα που χαρίζει το μείγμα στο τελικό προϊόν είναι σημαντική, καθώς εξασφαλίζει ότι τα γλυκά σας θα παραμείνουν φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα, βοηθώντας στην αποφυγή των απωλειών. Το γεγονός αυτό καθιστά το μείγμα ένα απαραίτητο εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών, ενώ η δυνατότητα προσθήκης φρούτων, ξηρών καρπών και κρέμας στη συνταγή σας μπορεί να προσθέσει ποικιλία στο μενού σας, ενθουσιάζοντας ακόμη περισσότερο τους πελάτες σας.

Για την ιδανική καρυδόπιτα, αφού αναμείξετε το μείγμα για κέικ, με υλικά όπως τα τριμμένα καρύδια, το κακάο, την κανέλα, το κονιάκ και το ξύσμα πορτοκαλιού, τοποθετήστε το παχύρευστο μείγμα σε βουτυρωμένη λαμαρίνα και αργότερα, διακοσμήστε με κομμάτια καρυδιών, στολίζοντας στο τελευταίο στάδιο με σιρόπι. Καλές δημιουργίες!

Στη Μύλοι Λούλη εδώ και 7 γενιές, στηρίζουμε πάντα τους επαγγελματίες του κλάδου, στοχεύοντας στη διαρκή εκπαίδευση, εξέλιξη και ενημέρωσή τους. Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι για χρήσιμα άρθρα, νέα του κλάδου και πληροφορίες για συνταγές και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν!