Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας
Διονύσης Αλέρτας
Χάρης Παπαλίτσας

Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας

ΕΣΑ

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις και ανταγωνισμό ο επαγγελματίας στο χώρο των αλεύρων χρειάζεται να εξελίσσεται και να βελτιώνεται διαρκώς.

Η Μύλοι Λούλη όντας πάντα στο πλευρό του επαγγελματία παρέχοντάς του εκτός, από άριστης ποιότητας άλευρα, τεχνικές γνώσεις και συμβουλές, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των πελατών της για εκπαίδευση και θέλοντας να τους στηρίξει ενεργά, ίδρυσε την Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας. 

Στην αίθουσα της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας, διοργανώνονται σεμινάρια και επιδείξεις τόσο για το προσωπικό της Μύλοι Λούλη, όσο και για τους πελάτες-συνεργάτες της εταιρείας, παρέχοντάς τους όλες τις τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις και να ξεχωρίσουν.

Η αίθουσα διατίθεται προς ενοικίαση για επιδείξεις/σεμινάρια. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 210 4090168.

 www.greekbakingschool.gr