01/02/2023

Η Loulis Food Ingredients χρυσός χορηγός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα Bakery Awards (Φεβρουάριος 2023)

Loulis Mills_Η Loulis Food Ingredients χρυσός χορηγός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα Bakery Awards (Φεβρουάριος 2023)

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στο Radisson Blu Park Hotel, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Bakery & Pastry Awards 2023 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS. Η εταιρεία μας, Loulis Food Ingredients συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως χρυσός χορηγός, υποστηρίζοντας το θεσμό αυτό αλλά και συνολικά τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Όραμα μας είναι να δημιουργούμε αξία για την ανθρώπινη διατροφή και η αποστολή μας να παράγουμε και να διαθέτουμε ποιοτικές, καινοτόμες και ανταγωνιστικές α’ ύλες.

Σε μια σύντομη δήλωσή του την βραδιά των βραβείων ο κ. Νίκος Φωτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ανέφερε μεταξύ άλλων: ‘’Ακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς, λανσάραμε μέσα στο 2022 μία νέα σειρά premium μειγμάτων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής με την ονομασία KAIZEN, θέλοντας να βοηθήσουμε κάθε επαγγελματία να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής και να προσφέρει στους πελάτες του πολλά διαφορετικά προϊόντα, ξεπερνώντας οποιοδήποτε περιορισμό’’.