Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕΚΕ

Κοινωνική Ευθύνη

Ο μύλος μας είναι κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας για περισσότερα από 230 χρόνια. Ανέκαθεν μέσα στα χρόνια και στους αιώνες η φιλοσοφία της οικογενείας Λούλη ήταν να υποστηρίζει και να ενισχύει την κοινωνία, ενεργό κομμάτι της οποίας άλλωστε συνεχίζει και είναι. 

Την κοινωνική ευθύνη της οικογενείας Λούλη την εντοπίζει κανείς από το 1870 όταν ο Ιωάννης Λούλης δώρισε τότε 50.000 λίρες για να κατασκευαστεί στα Γιάννενα το Γεφύρι της Κόνιτσας, το οποίο στην εποχή του ήταν ένα μεγάλο και αναγκαίο έργο για τη συγκοινωνία και το εμπόριο της Ηπείρου. 

Συνεχίζουμε σήμερα με την ίδια φιλοσοφία έχοντας προτεραιότητά μας την κοινωνική ευθύνη. Είμαστε δίπλα σε πολλά σπίτια γαλήνης, φιλανθρωπικούς οργανισμούς και άλλα κοινωφελή ιδρύματα τα οποία στηρίζουμε συνεχώς. 

Επιπλέον, έχουμε δημιουργήσει ένα πρότυπο μουσείο άρτου το οποίο έχει εκθέματα γύρω από την αλυσίδα «σιτάρι-αλεύρι-ψωμί», βασικό κομμάτι του οποίου είναι η μοναδική συλλογή 500 σφραγίδων πρόσφορου, η μεγαλύτερη στον κόσμο. Το μουσείο αυτό είναι ανοιχτό στα σχολεία τα οποία επισκέπτονται το εργοστάσιο. Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να τονίσουμε ειδικά στα παιδιά τη σημασία που έχει ο άρτος στην κοινωνική και στη θρησκευτική ζωή των Ελλήνων μέσα στα χρόνια.

Επικοινωνήστε μαζί  μας στο csr@loulisgroup.com για ό,τι σας απασχολεί γύρω από την Κοινωνική Υπευθυνότητα.