Εκτέλεση
- Στον κάδο του ταχυζυμωτηρίου τοποθετούμε όλα τα υλικά, εκτός από το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε για 6’ στην πρώτη ταχύτητα και 3΄στην δεύτερη. Το ελαιόλαδο θα το ρίξουμε στο τελευταίο λεπτό του ζυμώματος.
- Ξεκουράζουμε την ζύμη για 45’, μέχρι η ζύμη μας να φουσκώσει καλά.
- Κόβουμε για λαμαρίνες 40x60, 1200 γρ.
- Για την focaccia, στην λαμαρίνα θα χρησιμοποιήσουμε αρκετό ελαιόλαδο. Τοποθετούμε στην λαμαρίνα και πατάμε με τα δάχτυλα.
- Ξεκουράζουμε για άλλα 45’, στη στόφα στους 28°C, με σχετική υγρασία 65%.
- Αφού η ζύμη ξεκουραστεί, την πατάμε πάλι με τα δάχτυλα. Στην συνέχεια την βάζουμε στην συντήρηση 3°C-5°C, έως και 24 ώρες.
- Βγάζουμε από την συντήρηση, την πατάμε πάλι με τα δάχτυλα, μέχρι να ανοίξει καλά.
- Προσθέτουμε ντοματίνια, αλάτι και δεντρολίβανο.
- Ψήνουμε στους 250°C για 20’-25’. Για να γυαλίσει, αφού αφαιρέσουμε από τον φούρνο, περνάμε με ελαιόλαδο.