Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά για 5' στη 1η ταχύτητα και για 12-15' στη 2η ταχύτητα σαν τσουρέκι, μόνο που το ζυμάρι να είναι πιο μαλακό.
- Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 1 ώρα.
- Κόβουμε ζυμάρι 900 - 1.000 γρ. και πλάθουμε στρογγυλά μπαλάκια.
- Τοποθετούμε τα μπαλάκια στις φόρμες, αφού πρώτα τις έχουμε βουτυρώσει πολύ καλά.
- Τα στοφάρουμε για 1 ώρα μέχρι η ζύμη να φτάσει στο χείλος της φόρμας.
- Ψήνουμε στους 150-160°C για 40-50' αναλόγως το βάρος.
- Μόλις κρυώσει εάν το επιθυμούμε, πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.